Spring binnen bij Elke, uw massagesalon met privéontvangst in Genk

 

Corona/ Covid -19
Vanaf woensdag 18 maart om 12u sluiten wij onze zaak tot 5 april.

Wij hopen dat jullie deze moeilijke periode in een goede gezondheid mogen doorkomen en dat wij jullie binnenkort terug met veel plezier kunnen verwelkomen

Bij Massage Elke op de Hasseltweg 266 in Genk kan u terecht voor een sensuele en erotische massage. Onze klassevolle dames bezorgen u zonder twijfel een zeer ontspannende ervaring. Wij zorgen voor leuke verrassingen met om de twee weken nieuwe meisjes.

Discrete parking

Wij bieden u een massagesalon met privéontvangst in Genk. Een afspraak maken is niet nodig. Achteraan het gebouw is er een discrete parking voorzien. Belangrijk is dat onze masseuses u volledig kunnen verwennen, vermits wij met onze 15 jaar ervaring weten wat onze klanten willen.

Massage Elke is elke werkdag open van 10 tot 22 uur. In het weekend zijn wij zaterdag open van 10 tot 21u en zondag van 14 tot 21 uur. Er is dus altijd wel een momentje waarop u bij ons kunt binnenwippen. Af en toe verwennen wij u ook met leuke erotische acties. Sowieso bieden wij massages en erotische diensten aan scherpe prijzen.

Neem contact met ons op

Nog bepaalde vragen? Aarzel dan niet om Massagesalon Elke & vriendinnen in Genk vandaag nog te contacteren. Wij vertellen u graag meer over ons massagesalon met privéontvangst.

Hasseltweg 266
3600 Genk - BE

Gsm: +32 498 59 83 23